Style Academy

Style Academy, en utbildning för dig som vill arbeta professionellt inom modebranschen.

RR Style Academy lanserade första utbildningen 2016 för att säkerställa kvalitet, kunskap och servicenivå för de som vill arbeta med mode och styling. Som ett resultat av ett eget behov av fler Stylister och Personal Shoppers med grundläggande baskunskaper lanserade vi Style Academy. Med goda och välbeprövade erfarenheter från branschen så arbetar vi både teoretiskt och praktiskt för att säkerställa att du får ut det mesta av våra kurser. Oavsett om ditt mål är att jobba med just Personal Shopping eller Styling, så gör vi vårat bästa för att guida våra elever rätt.

Kursen är uppbyggd för att ge en bred helhetsbild av branschen. Vi ger även eleverna de verktyg de behöver för att börja arbeta efter avklarad utbildning. Flera av våra tidigare elever arbetar hos oss idag. Men våra elever arbetar även inom e-handel, video- och tv-produktion, pr, och mycket mer.

Vi utbildar eleverna inom ämnen som grundstil, kroppsformer, modehistoria och mycket mer. För att utbildningen ska vara förankrad i branschen tar vi också in flera spännande gästföreläsare.

Style Academy

Vi utbildar idag bland annat:                                

  • de som vill arbeta professionellt som Personal Shopper och Stylist.
  • företag som vill kvalitetssäkra och utbilda sin personal och driva försäljningen i butik.
  • de privatpersoner som vill lära sig mer om att bygga upp sin garderob.

Vi skräddarsyr kurser och föreläsningar för butiker, privatpersoner, företag, magasin, och mycket mer. 

Om du har frågor om någon av våra utbildningar eller vill komma i kontakt med oss för att veta mer så kan du läsa vår Q&A eller mejla oss gärna en förfrågan till info@rosenrummet.se

Läs mer om våra föreläsare här. Utbildningen avslutas med ett praktiskt och ett teoretiskt prov som måste bli godkänt för att du ska bli diplomerad.