Retail

Taking you to a new level of retail

Rosenrummet Retail Academy arbetar med konceptutveckling och företagsutbildningar. Det innebär att vi tränar och utbildar personal, och hjälper till att utveckla butiks- och onlinekoncept inom Personal Shopping, Personal Styling, och service. 

Vår erfarenhet innefattar allt från inspirationsföreläsningar till utveckling av kompletta shoppingkoncept och utbildningar för stora kedjor och e-handlare.

The Rose Room Retail

Service och kunskap är bland de viktigaste konkurrensmedlen inom detaljhandeln idag, både för fysiska butiker men även online. Detta syns världen över och många verksamheter satsar stort på att kunna erbjuda kunder Personal Shopping som tjänst. Med dagens hårda konkurrens erbjuder många kedjor och butiker någon form av mervärde till sina kunder. Retail Academy ger dig och din verksamhet möjligheten att ta din försäljning till nästa nivå.

En välfungerande Personal Shoppingverksamhet driver direktförsäljning och ökar dessutom lojaliteten hos kundstocken. Försäljningsökningar på upp till 4 gånger är inte ovanligt, samtidigt som kunderna får en personlig serviceupplevelse, undviker felköp och sparar mycket tid.

– Lisa Rogalin, grundare Rosenrummet Retail Academy

Rosenrummet Retail Academy har hittills utbildat över 100 personer inom Personal Shopping med goda säljresultat. Vi anpassar våra föreläsningar till din verksamhet, vare sig du arbetar med dam- eller herrmode, online eller i fysisk butik. Många gånger erbjuder butiker Personal Shopping utan att ha tillräckligt med kunskap för att kunna göra det på bästa sätt. Vi ser till att din personal får alla de kunskaper med sig som de behöver för att kunna erbjuda kunderna en service utöver det vanliga.

Vill du veta mer om Retail Academy får du gärna besöka vår hemsida eller kontakta oss på info@rosenrummet.se. Det går även bra att skicka in din fråga här.