Lisa Rogalin gästar BamTalk 3/2- The Future of Customer Experience

Online Personal Shopping One-to-One:
The Future of Customer Experience

Få har missat den nya trenden med Live-shopping, som dessutom fick sig en riktig uppsving under pandemin. Genom digitala mötesplatser som Bambuser kan kunder som deltar shoppa live, samtidigt som de får förslag presenterat till sig av en presentatör. 

Både fysiska butiker och online butiker utvecklar ständigt nya sätt att bemöta sina kunder på. Nu är nya trenden, video personal shopping. Genom Bambusers digitala verktyg ”One-to-One”, har du nu videosamtal med dina kunder. Servicen kan användas av många olika branscher, som hemelektronik, make-up, inredning men också såklart inom mode.

Online Personal Shopping

Det är många som idag väljer att swipea kläder på internet än att gå i fysisk butik, men en nackdel är ibland att man inte kan få den personliga servicen som man kan få i butik. Därför är personal shopping online med ”one to one” ett alternativ som visar kläderna live och där du kan ställa frågor och få svar direkt, med personlig kontakt. 

BamTalk – Torsdag 3/2-2022 gästar grundaren av The Retail Academy, Lisa Rogalin, ett Bambuser webinar där många frågor om Personal Shopping Online kommer redas ut. Signa upp här nedan för att delta gratis och lära dig mer. 

Klicka här för att läsa om Jacquemus obemannade butik