100-åring gör kollektion med H&M

100-åring gör kollektion med H&M

Många tänker nog att karriären når sitt slut någonstans vid 60-års ålder, kanske till och med vid 70. Men ingen trodde nog att den skulle peaka vid 100 år. Exakt detta har den dock gjort för Iris Apfel- en extraordinär modeikon som oavsett tillfälle klär sig mer extravagant än kändisar på rödamattan. Smycken från topp till tå och färger som bländar är ett måste för Apfel, och inget mindre kan vi förvänta oss från denna euforiska kollektion.

Tro inte att det var slut där. Vid 97-års ålder skrev Apfel på kontrakt med IMG Models som är en av de främsta modellagenturerna med modeller som Taylor Hill, Gigi Hadid, Bella Hadid och Elsa Hosk i sitt stall. I vår släpper hon dessutom sitt samarbete med H&M där vi får chans att ta del av hennes intresse och känslor för mode.

Mode handlar inte om att spendera en massa pengar. Det handlar inte om vad eller vilken designers namn du bär, utan hur du känner dig när du bär det. Stil handlar om att uttrycka sig och – framförallt – om attityd

säger Iris Apfel.

Apfel är en stark karaktär som håller hårt i att klä upp sig bara för sig själv och ingen annan. Hennes klädsel innebär ofta tusentals lager av smycken och färglada roliga klänningar med mönster och glada motiv. Självklart bär hon även sina stora och breda glasögon.

Än så länge finns det varken mycket bilder eller pressmedelanden kring kollektionen. Det enda vi vet är att det inte är långt kvar och förhoppningsvis hinner vi få händerna på kreationerna innan de tar slut!

För mer information:

www.hm.com

Klicka här för att läsa om vårens trender 2022.