Därför är Jacquemus 24/24 pop-up butik något att minnas

Därför är Jacquemus 24/24 pop-up butik något att minnas

Simon Porte Jacquemus, grundaren till Jacquemus, fortsätter att bryta trenden av utanförskap som många känner till high-end märken. Just detta gjorde han med sin pop-up butik som var öppen hela natten och öppen för alla. På Instagram förtydligade han tanken med butiken- att alla skulle känna sig bekväma och välkomna att gå in, oavsett om du var där för att handla eller bara för att kolla.

Jacquemus Instagram

”Någon DM’ade mig idag och sa att han var utanför 24/24 butiken men kände sig inte bekväm med att gå in. Syftet med det här projektet är att bryta gränserna i lyxvärlden. Vi vill att du ska känna dig välkommen och ha en bra upplevelse oavsett vad du ska göra. Du kan bara gå förbi och ta en bild.

Det här är vad Jacquemus handlar om”

Instagram @jacquemus

Simon Porte kom själv förbi pop-up’en vid flera tillfällen under helgen bara för att hälsa på och tacka alla som kommit dit för att stötta honom och Jacquemus. Under hela natten höll sig kön lika lång – inte något annat än förväntat av den trogna kundkrets varumärket byggt upp. 

Simon Porte Jacquemus
Bild på Simon Porte Jacquemus utanför 24/24 Jacquemus

Givetvis var lokalen helt rosa, i stil med den nya Bambino long handbag. Väskan kommer från deras nysläppta Pink Christmas Capsule Collection där alla produkter är helt och hållet rosa. Väl inne var väggarna uppbyggda som en varuautomat, där man via en skärm klickade sig genom köp för att luckorna skulle öppnas.  

Jacquemus 24/24 butiken

En pop-up som gav alla chansen att uppleva och vara en del av Jacquemus oberoende av vad du handlade för. Jacquemus tar an utmaningen att vara ett exklusivt märke, utan att endast välkomna den mest exklusiva kunden.

För mer information, besök @jacquemus på Instagram.

Klicka här för att läsa om de bästa hemsidorna att hyra kläder ifrån.