Unga Talanger: Jade Cropper

Unga Talanger: Jade Cropper

Det har skrivits om henne i Office Magazine, Vogue Scandinavia, Vogue Italia och Elle Sverige. Här har ni Sveriges nya brinnande modestjärna: Jade Cropper.

Jade Cropper: Bild från Vogue Scandinavia
Jade Cropper

Redan när Cropper studerade modedesign på Beckmans Designhögskola började omvärlden få nys om henne kreationer. Direkt började kändis-Sverige jaga hennes neonklänningar som bland annat syntes på Angelica Blick, Peg Parnevik och Veronica Maggio.

Jade Cropper Kardashians

Idag har hennes kreationer burits av många ur modeeliten: Kim Kardashian, Kendall Jenner, Jorja Smith och Madison Beer. Vad som väntar för Jade Cropper’s karriär är svårt att föreställa sig eftersom hon redan har uppnått vad många designers drömmer om.

Läs mer:

@jadecropper

www.jadecropper.com

Klicka här för att läsa om fler unga talanger.